Skidenæg
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Højtid: Påske Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kog æggene til smilende æg (6-7 min). Beregn 1 -2 æg pr. person.
Smelt smørret i en gryde, kom melet i og afkog med den kogende mælk. Tilsæt salt, peber + halvdelen af senneppen og lad sovsen koge igennem. Smag til med mere sennep. Læg æggene i et varmt fad og hæld saucen over. Drys med purløg eller persille. Server med rugbrød og smør. Kan også serveres med flæsketerninger. |
|
Opskriften er vist 140169 gange,
og udskrevet 2853 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (38 stemmer) |
|
Kommentarer Morten - 2005-01-01 01:01:01 muskat kan med succes tilsættes |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne