Italiensk brød 03
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt af : HVJ Indsendt : Red : |
|
|
Jeg har bemærket, der bruges alt for meget gær !
Lidt gær, ca 5 gr, opløses i 3 dl lunkent vand. Mel, salt og sukker æltes med vand/gær, og ca 1 spsk olivenolie æltes med. Æltes grundigt og hæver i køleskabet i 12-16 timer.
Luften slås ud af dejen, og man former et brød, gerne fladt. Sættes i en kold ovn, der sættes til 200 grader. Efter ca 20 min sænkes temp til 180 og brødet bager færdigt, ca 25 min |
|
Opskriften er vist 18173 gange,
og udskrevet 405 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer hvj - 2005-01-01 01:01:01 Temp er retteligt 220 grader de første 20 min |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne