Svinekam i fad
Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Gnid kødet med en blanding af paprika, salt og friskkværnet peber. Læg kødet i en ikke for dyb bradepande. Sæt fadet i ovnen ved 225 grader ca. 20 min. til kødet er brunt. Gør grøntsagerne i stand, mens kødet bruner. Skær løg, gulerødder og kartofler i tynde skiver.
Tag fadet ud af ovnen, og læg kødet på en tallerken. Hæld fedtet fra fadet. Læg urterne i bradepanden, drys salt, peber og timian mellem lagene. Saltmængden afhænger af, hvor salt bouillonen er. Læg kødet over urterne og hæld bouillon ved retten. Sæt fadet tilbage i ovnen ved 160 grader, og lad kød og grøntsager viderestege, indtil det er mørt 1½-2 time. Pas på retten ikke koger tør, hæld evt. mere bouillon ved. Skær kødet i ikke for tykke skiver og anret dem oven på urterne. Drys hakket persille over, og server retten direkte fra fadet. |
|
Opskriften er vist 15869 gange,
og udskrevet 378 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne