Abrikosis med chokolade
Hovedingrediens : Frugt - Abrikos Indsendt : Red : |
|
|
Hak abrikoserne fint, og læg dem i blød i likøren i 2 timer.
Blend abrikoserne med lagen til en fin pure. hak chokoladen groft. Pisk æggeblommerne med sukker, til de er helt lyse og luftige og riset danner spor. Pisk fløden stiv. Bland de blendede abrikoser i æggemassen. Vend ægge-og abrikosmassen i den stiftpiskede fløde. Stil cremen i fryseren i 20 minutter. Rør iscremen igennem, og frys i 20 minutter. Rør atter iscremen igennem og vend de næste stiftpiskede hvider i. Frys atter i 20 minutter. Rør isen igennem, og frys den færdig i den eller de ønskede forme i mindst 4 timer. |
|
Opskriften er vist 20034 gange,
og udskrevet 365 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne