Æblekompot
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande.
Rengør æblerne og fjern kernehusene, men bevar gerne skrællen. Skær æblerne i både. Sauter æblebådene i smør 2-3 minutter, kun til de netop falder sammen. Dryp med balsamicoeddike og smag til med sukker, salt og peber. Server kompotten lun, drysset med pinjekerner. |
|
Opskriften er vist 19403 gange,
og udskrevet 350 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer birgitte - 2021-02-10 11:43:16 det er så god til maget |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne