Marengs (chololade)
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Æggehviden piskes stiv. Halvdelen af sukkeret piskes i. Dejen piskes tæt og sej med eddiken. Resten af sukkeret blandes godt med kakao, vanilje, chokolade og mandler. Blandingen røres i på en gang.
Dejen sættes på smørsmurte, melede plader, der sættes i forvarmet ovn. Bagetid ca. 1 time ved 110 grader med ovndøren på klem. Der kan bages 2-3 plader på en gang. Når kagerne sidder løse på pladerne, er de færdige. Tips: 15 æggehvider svarer til 4 bageplader med marengs. |
|
Opskriften er vist 23683 gange,
og udskrevet 573 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer jeg - 2010-10-15 12:51:15 jeg puttede 100gr. sukker. fuck de smager godtt. anbefaler til dem der har lyst til sukker, som mig eller bare noget sødt 7 kristine - 2010-06-15 22:30:31 æg og sukker var pisket fuldstændig stift (med eddike), men da resten blev tilføjet blev massen helt flydende - ved ikke om vi gjorde noget galt? Nå men disse meget flade marengs smager nu fortræffeligt :) 93eren - 2009-01-06 17:24:31 den var bare så lækker og super nem at lave brugt, kun halvdelen af sukkert og det smagte fint Susanne40 - 2008-07-22 14:16:13 Uhm! Kagerne har en dejlig tyggegummi-kerne! PS: I min ovn skulle de bage 2 timer. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne