Finskbrød 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel og sukker blandes. Koldt smør snittes fint og æltes sammen med melet. Dejen trilles i pølser på tykkelse med en tommeltot. Stængerne snittes i 3-4 cm lange stykker, og stryges med sammenpisket æg. De Brødene dyppes i sukker og hakkede mandler, og stilles på smørsmurte plader.
Bagetid i forvarmet ovn 12-15 min. ved 175 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 56314 gange,
og udskrevet 1255 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Katrine - 2012-12-19 14:01:27 Rigtig god opskrift.., kan varmt anbefales |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne