Grillede lammekorteletter med æblekompot
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter Indsendt : Red : |
|
|
Æblekompot:
Rist pinjekernerne gyldne på en tør pande. Rengør æblerne og fjern kernehusene, men bevar gerne skrællen. Skær æblerne i både. Sauter æblebådene i smør 2-3 minutter, kun til de netop falder sammen. Dryp med balsamicoeddike og smag til med sukker, salt og peber. Server kompotten lun, drysset med pinjekerner. Bank koteletterne let med håndroden. Skub dem sammen igen. Gnid kødet med kværnet peber og hakkede krydderurter. Grill kødet på en ret varm grill, først på fedtkanterne, derefter 2-3 minutter på hver side. Pak koteletterne ind i folie og lad dem hvile 5 minutter, inden de spises. Server koteletterne med æblekompot og nye kartofler, samt evt. en grøn salat. |
|
Opskriften er vist 18559 gange,
og udskrevet 495 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne