Farseret hvidkål 02
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 183052 gange,
og udskrevet 5260 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (47 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2020-10-24 14:26:45 Et helt alm. størrelse hvidkål uden stok regnes til 2 kg. anonym - 2020-10-09 15:54:16 Bare man kunne skrive mængder i stedet for bare et hvidkål de kan veje meget forskelligt Tina - 2016-02-14 18:24:58 God ret, men brug kun 1/2 hvidkål kim - 2013-02-07 19:07:13 virkelig positivt overrasket. Brugte et halvt hvidkål, og tilsatte en smule chili, med fars over og under.. rigtig rigtig god!! Børnene spiste også vældigt af den.. Serveret med et godt special brød og hjemmelavet hvidløgs smør Bo - 2013-01-29 21:49:04 Godt nok ikke en ret der kommer på menuen herhjemme igen. Ikke vores kop te :-) Anita - 2012-08-28 19:54:08 2012-08Dejlig ret med meget smag. Braisserede kålen istedet for at koge den. Glemte tomaterne - men det gjorde ikke noget. Spiste godt brød til. Sandra - 2011-10-20 20:22:00 Jeg brugte ca. 800g hvidkål og så passede det fint i et stor ildfast fad :) Smager rigtig dejligt! Jeg brugte også Mornay sauce. pmt - 2011-02-19 23:43:29 rigtig go' opskrift. det skal dog være et lille hvidkålshoved, hvis man vil bruge det hele. Jeg brugte Mornay (5%) det virker super godt...:-) Per - 2010-03-21 07:51:09 Det skal godt nok være et stort ildfast fad. vi brugte som i sikkert kan se en bradepande, og kun fars øverst. boo - 2008-04-09 17:21:27 lyder spændende vil prøve den anonym - 2005-01-01 01:01:01 briger alt boullion og undlader tomater Lou - 2005-01-01 01:01:01 Man kan jo altid tilsætte et fed hvidløg. Christina - 2005-01-01 01:01:01 En anelse boullion mindre og den er helt perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne