Hvidløgshakkebøf
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt af : gismo Indsendt : |
|
|
Ælt det hakkede kød med knust hvidløg og creme fraiche. Del kødet i 4 portioner. Form hver portion til en bøf. Tryk den lidt flad med hånden. Hak bøffen let på overfladen med en kniv, mens venstre hånd former bøffen. Drys med lidt salt og peber.
Sæt en skive bacon rundt om bøffen, og fastgør den med en tandstik. Tril først siderne på bøfferne på en varm tør pande, så baconet bliver let stegt. Brun fedtstoffet på panden. Steg bøfferne 2 – 3 min. på hver side. De skal være lyserøde indvendig. Server bøfferne med f.eks. bagte kartofler og tomatsalat. |
|
Opskriften er vist 11256 gange,
og udskrevet 174 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne