Hvidløgshakkebøf

Hvidløgshakkebøf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :     

Ingredienser:
600 g.skært hakket oksekød
1–2 fedhvidløg
2–3 spsk.creme fraiche
 salt
 peber
4 skiverbacon
 fedtstof til stegning
 
Opskrift:
Ælt det hakkede kød med knust hvidløg og creme fraiche. Del kødet i 4 portioner. Form hver portion til en bøf. Tryk den lidt flad med hånden. Hak bøffen let på overfladen med en kniv, mens venstre hånd former bøffen. Drys med lidt salt og peber.

Sæt en skive bacon rundt om bøffen, og fastgør den med en tandstik. Tril først siderne på bøfferne på en varm tør pande, så baconet bliver let stegt.

Brun fedtstoffet på panden. Steg bøfferne 2 – 3 min. på hver side. De skal være lyserøde indvendig.

Server bøfferne med f.eks. bagte kartofler og tomatsalat.





karakterer:
Opskriften er vist 11256 gange,
og udskrevet 174 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu