Røræg i mikroovn 02

Røræg i mikroovn 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Pålæg

Hovedingrediens : Æg - Hønseæg

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
1 spsk.mælk
 smør
 salt
 peber
 
Opskrift:
Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen. Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sec. Rør rundt og kog igen 20 sec. Hviletiden er herefter 20 sec.

Tips:

For hvert æg skal der 1 spsk. mælk i. Første kogetiden er for 1 æg 20 sec, for 2 æg 40 sec, og for 3 æg 60 sec. Anden kogetid er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec., og for 3 æg 60 sec. Hviletiden er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec. og for 3 æg 60 sec.





karakterer:
Opskriften er vist 87938 gange,
og udskrevet 1217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (68 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-10 13:50:10
Det var hurtigt og nemt.

  -   2019-10-07 15:31:47
En smule olie i stedet for smør,

  -   2013-12-31 11:21:54
En 1/2 tsk fuld men det er ikke nødvendig med smør når det er lavet i microovn. Det kan sagtens undværes.

  -   2011-09-23 13:12:35
hvor meget smør skal der i??

  -   2010-05-01 19:26:52
dejligt som ny røræg begynder at der ikke står antal gram smør -så kan jeg ikke bruge den

  -   2010-01-18 15:16:20
synes den blev lidt gummi agtig