Røræg i mikroovn 02
Hovedingrediens : Æg - Hønseæg Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æg, mælk, smør, salt og peber sammen.
Sæt skålen i mikroovn og kog på højeste effekt i 20 sec. Rør rundt og kog igen 20 sec. Hviletiden er herefter 20 sec.
Tips: For hvert æg skal der 1 spsk. mælk i. Første kogetiden er for 1 æg 20 sec, for 2 æg 40 sec, og for 3 æg 60 sec. Anden kogetid er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec., og for 3 æg 60 sec. Hviletiden er for 1 æg 20 sec., for 2 æg 40 sec. og for 3 æg 60 sec. |
|
Opskriften er vist 87938 gange,
og udskrevet 1217 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (68 stemmer) |
|
Kommentarer Jan - 2020-10-10 13:50:10 Det var hurtigt og nemt. Karen Kongerslev - 2019-10-07 15:31:47 En smule olie i stedet for smør, anonym - 2013-12-31 11:21:54 En 1/2 tsk fuld men det er ikke nødvendig med smør når det er lavet i microovn. Det kan sagtens undværes. heidi - 2011-09-23 13:12:35 hvor meget smør skal der i?? vibs - 2010-05-01 19:26:52 dejligt som ny røræg begynder at der ikke står antal gram smør -så kan jeg ikke bruge den kirstenaerbo - 2010-01-18 15:16:20 synes den blev lidt gummi agtig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne