Bøffer med champignonsovs
Hovedingrediens : Oksekød - Tykstegsfilet Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bank bøfferne med håndroden, og skub dem sammen. Aftør med køkkenrulle. Opvarm 1 – 2 spsk. olie på en tykbundet pande. Vend bøfferne på den glohede pande, så kødet er let brunet og kødporrerne lukket. Tag bøfferne af panden. Aftør panden med køkkenrulle.
Brun smørret. Steg bøfferne ca. 3 min. på hver side. Vend bøfferne ofte under stegningen. Drys salt og friskkværnet peber på under stegningen. Tag bøfferne af panden og læg dem i et ildfast fad. Dæk med folie, og hold bøfferne varme i ovnen ved 75 grader C. alm. ovn, mens champignonsovsen tilberedes. Svits de hakkede løg på panden, til de er klare. Tilsæt skiveskårne champignoner og rist nogle minutter ved stærk varme. Tilsæt evt. lidt mere smør. Kog panden af med bouillon, sherry og creme fraiche eller piskefløde. Lad sovsen indkoge lidt og smag den til med salt, peber, fransk sennep og evt. nogle dråber citronsaft. Fjern foliet fra bøfferne, og hæld champignonsovsen hen over. Drys hakket persille på retten og server den straks med f.eks. flutes og bønner. |
|
Opskriften er vist 82061 gange,
og udskrevet 1629 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2007-12-07 15:26:39 rigtig god! pigen der elsker at lavem mad - 2007-05-17 14:46:04 super duper (jeg er en pige på 10 år)(er kok) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne