Hvidløgskyllinger
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Flæk de rensede kyllinger. Drys indersiden med salt og paprika. Læg dem i et velsmurt ildfast fad med skindsiden opad. Rør blødgjort smør med knust hvidløg og lidt salt. Smør det over kyllingerne.
Stil fadet på ovnristen midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader. Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret. Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden. |
|
Opskriften er vist 18467 gange,
og udskrevet 506 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-02 21:11:14 hvor køber man det der tandori masala. fiekok - 2009-05-04 11:14:17 smagte simpelhen skønt, lavede dog lidt ændringer. tilsatte kyllingen 2 dl vand og istedet for paprika, en halv tsk. tandori masala. serverede en god let salat med dild,hvidløg og citronmelisse til, og brugte væsken til at dybbe fluets ned i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne