Hvidløgskyllinger

Hvidløgskyllinger, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : gismo

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
2 kyllinger à ca. 1 kg.
200 g.smør
6 fedknust hvidløg
 salt
1 tsk.paprika
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Flæk de rensede kyllinger. Drys indersiden med salt og paprika. Læg dem i et velsmurt ildfast fad med skindsiden opad. Rør blødgjort smør med knust hvidløg og lidt salt. Smør det over kyllingerne.

Stil fadet på ovnristen midt i ovnen i ca. 1 time ved 200 grader. Dryp ofte kyllingerne med stegesmørret. Dryp citronsaft over mod slutningen af stegetiden.





karakterer:
Opskriften er vist 18465 gange,
og udskrevet 506 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-02 21:11:14
hvor køber man det der tandori masala.

  -   2009-05-04 11:14:17
smagte simpelhen skønt, lavede dog lidt ændringer. tilsatte kyllingen 2 dl vand og istedet for paprika, en halv tsk. tandori masala. serverede en god let salat med dild,hvidløg og citronmelisse til, og brugte væsken til at dybbe fluets ned i.