Krydrede champignon
Hovedingrediens : Svampe - Champignon Indsendt af : gismo Indsendt : Red : |
|
|
Skyl champignonerne rene i et dørslag under rindende koldt vand. Del hver champignon i 3-4 stykker. Varm smørret på en pande og steg champignonerne.
Tilsæt finthakket hvidløg og hakket persille. Hæld rødvinen på, og lad det koge igennem for kraftigt blus i nogle minutter. Smag til med salt og peber.
|
|
Opskriften er vist 14170 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne