Lasagne med skinkekød og fetaost
Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke Indsendt : |
|
|
Varm olie i en gryde. Svits kødet over god varme, til det smuldrer. Tilsæt tomater, løg, salt, merian, evt. bouillon. Dæmp varmen. Lad det småsnurrer i ca. 10 min. uden låg. Smag til med salt og peber.
Pisk æggene sammen og smuldr (eller hak i en "hakker") fetaosten heri. Smør et ovnfast fad/lille bradepande. Læg et lag kødsovs i bunden, et lag lasagneplader og et lag ostemasse. Gentag lagene. Slut af med osteæggemassen. Drys med reven ost. Bages i ovnen på midterste rille. 20 min. ved 200 grader C eller til den er gylden |
|
Opskriften er vist 10203 gange,
og udskrevet 304 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Christian - 2009-01-22 21:29:45 Brug 4æg og lidt mælk. Det giver osteæggemasse nok. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne