Bagte kartofler med soufflefyld
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
|
|
Vask kartoflerne og bag dem i en 200 grader varm ovn, til de er møre 1 – 1½ time. Køl kartoflerne lidt af.
Skær kartoflerne igennem på langs, og skrab forsigtigt kartoffelmassen ud med en ske. Skallerne skal forblive hele.
Pisk den varme kartoffelmasse (med en elpisker) med smør og æggeblomme, persille og purløg. Pisk hviden stiv og vend den i kartoffelmosen.
Smag til med muskat, salt og peber. Fordel mosen i de udhulede skaller og sæt dem i ovnen 15 – 20 min. ved 180 grader, til overfladen er gylden.
|
|
Opskriften er vist 21679 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Meclan - 2005-01-01 01:01:01 Det er lidt et pille arbejde med de kartofler, men ellers er det nemt og lækkert. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne