Hvidkålsbiks
Hovedingrediens : Kål - Hvidkål Fedtfattig opskrift Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg pilles og hakkes.
Hvidløg pilles og skæres igennem på langs til halve.
Peberfrugt skæres i strimler.
Bring bouillonen i kog i en gryde. Kom løg, hvidløg og peberfrugt i og lad det svitse 4-5 minutter. Bland det fintsnittede hvidkål i sammen med salt, peber og karry og lad det dampe godt igennem i 10 min. Vend kødet i og varm det igennem. Tilsæt merian og bland det i til sidst. |
|
Opskriften er vist 182249 gange,
og udskrevet 6018 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (30 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-09-18 04:36:55 god og nem ret Camilla - 2017-05-09 09:41:00 SUPER god og nem ret! Vi brugte dog MEGET mere karry, salt, peber og all-round end der stod i opskriften, og mums det smagte godt ;-) Christian - 2017-02-24 17:06:36 Alle tiders hverdagsret ... smager fantastisk og er både sund og økonomisk. Jeg havde ikke hvidløg og bouillon, men kombinationen af grøntsager, kylling og karry/merian er stadig uovertruffen. Jeg foretrækker at skære hvidkålen mindre fin og til gengæld sætte den i kog fem minutter før de andre grøntsager. Fruen - 2012-10-22 13:36:22 Jeg har lavet denne ret en del gange nu , og synes den er virkelig god!! Jeg smager den dog til med forskellige krydderier alt efter hvad jeg lige har :) Amso - 2012-01-15 16:39:11 Den kedeligste ret jeg længe har smagt. Det smager ikke dårligt, men IKKE lækkert heller. Meget trist ret, selv for en kål-elsker. Vi blev virkelig skuffet.!! Mogens - 2011-10-18 16:18:40 Det ser rigtig godt ud, MEN, skal der svitses i bouillon? pans - 2011-03-10 19:15:01 Mmm så lækkert og ja som sagt ovenikøbet sund! Jeg har lavet den et par gange nu. Har prøvet at tilsætte fint skåret surt æble og frisk chili - det var virkelig godt :) Heidi - 2011-02-22 15:53:09 Uhmm... den er bare super god, hold da op, hvor er jeg dejligt mæt nu :D Fru Møller - 2010-10-16 19:40:22 Mums, vidste ikke at så sund en ret, kan være så god! Husk at snitte hvidkålen meget meget fint. En "gemme" opskrift. lisbeth dollerup - 2005-01-01 01:01:01 jeg har prøvet retten 2 gange men anden gang brugte jeg paprika og chilli og det gjorde en hel masse godt ved den nu er den blevet en af mine favoritter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne