Vandbakkelser med nougatcreme

Vandbakkelser med nougatcreme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelsesdej:
0.75 dl.vand
30 g.hvedemel
30 g.let mayonnaise
1 æg (pisket sammen)
 lidtsalt
3 dråberflydende SØD
5 g.bagepulver
 
 Nougatcreme:
125 g.græsk yoghurt
 nougatessens
 lidtflydende SØD
 
Opskrift:
Pisk vand, mel og mayonnaise godt sammen. Hæld det op i en lille gryde og pisk under svag varme massen til en fast melbolle. Tag gryden af varmen. Rør det sammenpiskede æg i massen, men kun lidt ad gangen. Tilsæt salt, flydende SØD og bagepulver. Form dejen med en ske til ca. 6 små klatter på et stykke bagepapir. Bages herefter i ovnen ved 200 grader, til de er hævede og gyldne. Stil vandbakkelserne til afkøling.

Nougatcreme:
Rør yoghurten sammen med nougatessens. Smag cremen til med SØD. Halvér vandbakkelserne og fyld dem med cremen.





karakterer:
Opskriften er vist 24440 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu