Vandbakkelser med skinkefyld
Hovedingrediens : Frugt - Diverse skinke Indsendt : Red : |
|
|
Vandbakkelser:
Kog vand og margarine op. Tag gryden fra varmen og sigt melet i. Bag det sammen til dejen slipper gryden. Afkøles. Hæld dejen i en røreskål og rør æg i lidt efter lidt, rør ca. 5 min. Sprøjt vandbakkelserne ud i 10 toppe, de bliver ca. dobbelt så store. Bag dem i ovn ved 160 C. i 40-45 min., luk ikke ovnen op under bagning. Skinkefyld: Porrerne renses og skæres i tynde skiver. Koges i 1-2 min. Hældes til afdrypning i sigte. Margarinen smeltes, melet blandes i og det spædes op med fløde til en tyk stuvningskonsistens er opnået. Skinken og grøntsagerne opvarmes i stuvningen. Det hele smages til med salt, peber og paprika. Vandbakkelserne deles og fyldes med de stuvede grøntsager. Serveres straks. |
|
Opskriften er vist 25020 gange,
og udskrevet 493 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer HK - 2019-01-27 07:48:11 Kan man lave vandbakkelsebrødet eller boller dagen før, eller skal den være helt frisk? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne