Vandbakkelser med skinkefyld

Vandbakkelser med skinkefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

KagerRet : Kager - Vandbakkelser Wales

Hovedingrediens : Frugt - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Vandbakkelser:
1.25 dl.vand
50 g.margarine
60 g.hvedemel
1.25 dl.æg
 
 Skinkefyld:
100 g.skinke
75 g.porrer
75 g.ærter
15 g.margarine
15 g.hvedemel
2 dl.piskefløde
 salt
 peber
 paprika
 
Opskrift:
Vandbakkelser:
Kog vand og margarine op. Tag gryden fra varmen og sigt melet i. Bag det sammen til dejen slipper gryden. Afkøles. Hæld dejen i en røreskål og rør æg i lidt efter lidt, rør ca. 5 min. Sprøjt vandbakkelserne ud i 10 toppe, de bliver ca. dobbelt så store. Bag dem i ovn ved 160 C. i 40-45 min., luk ikke ovnen op under bagning.

Skinkefyld:
Porrerne renses og skæres i tynde skiver. Koges i 1-2 min. Hældes til afdrypning i sigte. Margarinen smeltes, melet blandes i og det spædes op med fløde til en tyk stuvningskonsistens er opnået. Skinken og grøntsagerne opvarmes i stuvningen. Det hele smages til med salt, peber og paprika. Vandbakkelserne deles og fyldes med de stuvede grøntsager. Serveres straks.





karakterer:
Opskriften er vist 25020 gange,
og udskrevet 493 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2019-01-27 07:48:11
Kan man lave vandbakkelsebrødet eller boller dagen før, eller skal den være helt frisk?