Eclairs
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Se opskrift på Vandbakkelsesdej her
Dejen kommes i sprøjtepose, gerne med stjernetyld som sprøjtes ud til aflange stykker på ca. 15 cm. Bages ved 200 grader C. alm. ovn ca. 40 minutter på midterste rille. Se ikke til kagerne de første 20 minutter. Tag dem ud af ovnen, og flyt dem over på en bagerist. Moccacreme: Pisk fløde og instant kaffe til flødeskum. Glasur: Bland flormelis og instant kaffe i en lille skål. Tilsæt varmt vand til glasuren har en tilpas konsistens. Til slut: Eclairs halveres, eller kniven flyttes lidt op så du skærer låg af den. Der kan også nøjes med at skære en ridse i den ene side. Fyld bunden godt med moccacreme og læg toppen over og kom glasur på. Toppen kan også gives glasur inden den lægges på. |
|
Opskriften er vist 219332 gange,
og udskrevet 3911 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (60 stemmer) |
|
Kommentarer fritidsbager - 2019-10-16 10:14:34 god opskrift på lækre og luftige eclairs trine på 12 år xD - 2010-01-13 18:37:04 jeg syntes den smager rigtig godt xD og jeg er lige blevet meget populær blandt vennerne xD Cariina - 2008-02-05 08:11:31 Glæder mig til at komme i gang ! oli - 2005-01-01 01:01:01 smager total lækkert |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne