Vandbakkelser med krabbekød
Hovedingrediens : Skaldyr - Krabber Indsendt : Red : |
|
|
Skær smør i tern og kom ned i svær gryde sammen med vandet. Opvarm langsomt, til smørret smelter, og bring derpå hurtigt i kog. Vip melet hurtigt i. Tag gryden af varmen og rør kraftigt med træske. Så snart dejen er glat og begynder at slippe grydens sider, tilsættes salt. Stil gryden i en balje koldt vand og afkøl i 10 min.
Rør de sammenpiskede æg gradvist i til en glat dej. Tilsæt krabbekød og cayennepeber og bland godt. Hav en smurt bageplade klar. Sæt dejen rækkevis på pladen med en ske og bag i forvarmet ovn på 220° i ca. 20 min. Vandbakkelserne skal være let sprøde og gyldenbrune. Lad dem hvile et par minutter før servering. Man kan fylde dem med det mørke krabbekød, som jeg synes er det lækreste. Lav et snit i toppen af hver vandbakkelse med en skarp kniv og kom en teskefuld mørkt krabbekød ind i midten. |
|
Opskriften er vist 16670 gange,
og udskrevet 263 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne