Fyldt kalkunfilet

Fyldt kalkunfilet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fyldt kalkunfilet, billede 4 Fyldt kalkunfilet, billede 1 Fyldt kalkunfilet, billede 2 Fyldt kalkunfilet, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.kalkunfilet
50 g.sydafrikansk peppadew
50 g.grøn peber
 oregano
5-6 ternfeta
2 tsk.honning
 salt
 
Opskrift:
Flæk kalkunfileten så du kan folde den sammen og lukke den med kødpinde, eller snør den med sytråd.

Peppadew og grøn peber hakkes fint og fordeles på kalkunen. Tryk fetatern ud over det hele, drys med oregano og salt og honning og snør den sammen.

Skal steges 6-8 min på hver side ved svag varme.

Skal hvile lidt inden udskæring og servering.





karakterer:
Opskriften er vist 34467 gange,
og udskrevet 446 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-01-06 16:28:59
Honningen render ud og brænde sort på panden, den kan evt. undlades. Og så ville jeg mene at der var kød nok til 4 personer her.