Fyldt kalkunfilet
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Flæk kalkunfileten så du kan folde den sammen og lukke den med kødpinde, eller snør den med sytråd.
Peppadew og grøn peber hakkes fint og fordeles på kalkunen. Tryk fetatern ud over det hele, drys med oregano og salt og honning og snør den sammen. Skal steges 6-8 min på hver side ved svag varme. Skal hvile lidt inden udskæring og servering. |
|
Opskriften er vist 34467 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2012-01-06 16:28:59 Honningen render ud og brænde sort på panden, den kan evt. undlades. Og så ville jeg mene at der var kød nok til 4 personer her. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne