Kalkunfilet med krydderurtefyld
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunfilet Indsendt : |
|
|
Med en grydeske og en skarp kniv laves der et hul ind i fileten.
Basilikum og ost blandes og kommes ind i hullet.
Luk med en kødnål og drys med salt og peber.
Brun kødet på alle sider i smør.
Kom bouillon og citronsaft ved og lad det snurre under låg ca. 20 minutter til det netop er gennemstegt.
Lad det trække 5 minutter under alufolie med et klæde over.
Fjern kødnålen og skær kødet i skrå skiver.
Kog skyen lidt ind og hæld den over det udskårne kød.
Tilbehør:
Små nye kogte kartofler (evt. små pillede kartortofler) der kort svitses på en pande i smør og hakket persille vendes i.
Grøn salat med tomater og oliven.
|
|
Opskriften er vist 12676 gange,
og udskrevet 353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne