Tigerrejer med tempuradej og dip
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : |
|
|
Rejerne pilles men lad halen blive siddende.
Tempuramixen tilberedes efter anvisningen.
Rejerne dyppes tørre og vendes i dejen. Rejerne friteres i omgange indtil de er gyldne i en gryde med olie. Tages op og afdryppes på køkkenrulle. Dippen røres sammen og agurken skæres i tynde stave. Rejer og agurk fordeles på et stort fad og dippen serveres til.
|
|
Opskriften er vist 18222 gange,
og udskrevet 213 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne