Tigerrejer på torskebund
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
|
|
Fisken koges mør og holdes varm, imens resten af retten tilberedes.
Løgene svitses gennemsigtige i lidt olie i en gryde. Tilsæt tomaterne, kokosmælken, sødemiddel og salt. Rør en pasta ud af sambel orlek og karry og hæld det ved tomaterne. Lad det simre ved svag varme i ca. 25-30 min. Pil halerne af rejerne og tilsæt dem de sidste 5 min. af kogetiden. Fisken anrettes på et fad, og rejesaucen hældes over. Serveres evt. med ris. For at runde en god middag af, prøv denne enkle dessert med ananas! Gratineret ananas med hindbærpuré 4 pers. 1 lille ananas 120 gr. frosne hindbær 2 æggehvider 2 spsk. flormelis 1-2 tsk flydende sødemiddel |
|
Opskriften er vist 12633 gange,
og udskrevet 237 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne