Tigerrejesalat med papaya og koriander
Hovedingrediens : Rejer - Tigerrejer, rå Indsendt : Red : |
|
|
Tigerrejer:
Sautér tigerrejerne sammen med hvidløg i 5 minutter, på en meget varm pande, tilsat jomfruolivenolie. Krydr med salt og friskkværnet sort peber. Pil skallen af tigerrejerne. Der sidder en lille mørkebrun tarm i ryggen, som bør fjernes. Med en kniv skæres der forsigtigt få millimeter ned i ryggen, fra hoved til hale, og tarmen skrabes ud. Dressing: Bland alle ingredienserne i en stor skål og tilsæt tigerrejerne, papaya, forårsløg og rucolasalat. Vend grundigt rundt og server. Dryp eventuelt lidt limesaft over salaten. Tips: Tigerrejerne kan med fordel serveres varme i salaten, det giver en god kontrast til den kolde papayafrugt og den cremede dressing. |
|
Opskriften er vist 13090 gange,
og udskrevet 283 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne