Pastasauce, Bo Feldborgs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Først skæres løgene ud og svitses i det smeltede fedtstof. Dernæst tilsættes hakket oksekød som svitses til det er helt brunt. Så tilsættes de flåede tomater og champignonerne samt krydderierne. Der lægges låg på og det skal småkoge i små 20 minutter.
|
|
Opskriften er vist 14080 gange,
og udskrevet 168 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anders - 2013-06-14 15:44:16 Hvad fanden vrøvler I om? Det her er en sauce....der kan bruges til det man ønsker....den er sløj, men sauce....det er det! charlotte - 2011-05-24 17:35:10 C. Larsen, hvem siger at pastasauce skal være hvid ? Den kan vel være en hvilken som helst farve... Og spaghetti er altså også pasta... Ergo pastasauce... C. Larsen - 2009-11-14 14:00:34 det har intet at gøre med pastasauce, som skal være hvid med diverse krydderier (evt. stegt forårsløg, hvidløg,, med muskatnød - det er hvid pastasauce. Opskriften ovenover minder kun om spagetti-sauce. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne