Pastaret med kylling og bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 234758 gange,
og udskrevet 5045 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (106 stemmer) |
|
Kommentarer Simone - 2015-06-11 15:48:56 Den her ret fik jeg utrolig meget ros for. Den harmonerer perfekt med smagsindtrykne. Mange tak til dig, der har uploadet den her på siden. Jeg synes, der var meget væske, men hældte blot en smule fra, og lod det stå på varmen lidt længere. Det er seriøst en af de allerbedste retter jeg nogensinde har lavet. Den smager fantastisk, og mætter enormt lige pludseligt. Kan stærkt anbefales herfra! ulla - 2015-03-11 08:38:46 Man kan jo jævne den. anonym - 2015-02-21 16:04:50 Der er masser af muligheder i denne ret!!! Jeg bruger selv cherrytomater eller blommetomater i stedet for champignon. Jeg tilsaetter heller ikke bouillon som vaeske, med oploeser en terning (groensag eller fjerkrae) i madlavningsfloede istedet. derudover tilsaetter jeg saften fra en halv citron, saa ikke den virker for salt! Jeg bruger ogsaa frisk basillikum som pynt polysl - 2015-01-03 22:24:54 Kanon fed opskrift.... anonym - 2014-09-28 17:42:09 Er enig med de andre, der er alt for meget væde i denne ret. Ellers en ganske udmærket ret. anette - 2014-01-04 19:32:08 ALT for meget væde til den mængde pasta , pastasovs med fløde skal være cremet, ikke tynd suppe.smag ok, men slet ikke kraftig nok, af samme grund Heide - 2013-11-19 12:27:48 Hvor lang tid tager den ca. at lave? henriette - 2013-10-25 10:21:03 hej kan den serveres med ris i stedet for paste mia og co. - 2012-10-04 17:15:49 har brugt 5 dl boullion og 250 ml madlavningsfløde. og så lige lidt revet ost oven på når det er helt færdigt det er bare mums Sandra - 2012-08-06 09:15:13 Gode ideer til et alternativ til champignon? anonym - 2012-06-12 19:41:00 Supernem og velsmagende ret. Og man kan sagtens gøre den lidt mindre fed uden, at den mister noget ved det ;) cecilie - 2011-11-11 19:14:03 super ret, det var et stort hit herhjemme... vi puttede lidt frisk basilikum på toppen bagefter, det gjorde den ekstra god... Frk. grøn - 2011-11-05 23:44:22 Kan man undlade champignon? TCTR - 2011-11-04 19:32:34 god ret Karen - 2011-06-03 10:33:07 det kan jo godt være at der er flere der har mortens kogebog, og ville dele denne herlighed med os, har du overvejet den mulighed(: catharina - 2011-04-18 14:24:07 skift piskefløde ud med creme fine Martin - 2011-03-26 21:38:01 Drop boullion og brug mælk i stedet David - 2011-02-16 18:54:45 For meget væske... Julie - 2010-11-19 17:01:29 Det er bare SÅH lækkert! Ny yndlings ret. Brugte madlavningsfløde og hønseboullion i stedet for. 10 fra mig anonym - 2007-12-05 08:51:41 Hej. Opskriften ligner til forveksling den jeg for mange år siden lagde ind på "Mortens kogebog". Mht. champignonerne og kyllingen, så skal de skæres i tern. Helene - 2005-01-01 01:01:01 Det lyder rigtig god, men skal man hakke champignonerne og hvad med kyllingefilten? Niels - 2005-01-01 01:01:01 så skal den prøves , vi regner med det smager godt ! Det lyder *satme* godt !! Kent - 2005-01-01 01:01:01 Virkelig lækker og saftigt kød og velsmagende sauce. Nem og hurtig ret der er velegnet til børn. Josefine&familien - 2005-01-01 01:01:01 Vi synes den var god Lina Thagaard - 2005-01-01 01:01:01 Meget velsmagende lotte - 2005-01-01 01:01:01 jeg elsker den joanna - 2005-01-01 01:01:01 lækker Connie - 2005-01-01 01:01:01 En af vores ynglingsretter - også god til børn |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne