Stenbiderrogn på ristet brød
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rensning:
Fjern de grove hinder fra rognen. Kom rognen i en skål og hæld koldt vand ved til den er dækket. Pisk forsigtigt i rognen med et piskeris (pæreformet), så hinderne hænger i riset. Fjern hinderne fra piskeriset og gentag piskningen 1-2 gange, til der ikke er flere hinder. Lad rognen dryppe godt af i en sigte. Kom den i en skål og rør den forsigtigt op med salt. Lad rognen trække tildækket i køleskabet ca. 2 timer. Rist brødet og lad det køle lidt af. Fordel stenbiderrognen på brødet. Drys hakket rødløg over. Kom creme fraiche i en skål - pynt med dild og server til brødene. |
|
Opskriften er vist 77374 gange,
og udskrevet 1444 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (7 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2011-04-09 10:47:08 det smager mega gody;) Ellen H.Pedersen - 2007-03-21 20:01:17 Som dressing kan også benyttes Græsk Yoghurt 10% blandet med lidt mayonnaise |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne