Kartoffelpuré med stenbiderrogn

Kartoffelpuré med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Stenbiderrogn
600 g.Kartofler
125 g.Smør
0.5 dl.olivenolie
0.25 dl.muslingefond eller fiskefond
1 lille bundt purløg
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl og kog kartoflerne, mos dem og rør 50 gr. Smør og olivenolien i og smag til med salt og peber.

Kog fonden op, pisk den med smør og tilsæt det skårne purløg. Smag til med salt og peber.

På hver tallerken lægges to æg af kartoffelpuré (Formes med en ske dyppet i olivenolie) I æggene laves en rille som fyldes med stenbiderrogn og saucen lægges omkring.

Hvis De ønsker en fyldigere forret kan De supplere med et stykke stegt fisk, f.eks. torsk





karakterer:
Opskriften er vist 11076 gange,
og udskrevet 154 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu