Kartoffelpuré med stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Røget stenbidder Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og kog kartoflerne, mos dem og rør 50 gr. Smør og olivenolien i og smag til med salt og peber.
Kog fonden op, pisk den med smør og tilsæt det skårne purløg. Smag til med salt og peber. På hver tallerken lægges to æg af kartoffelpuré (Formes med en ske dyppet i olivenolie) I æggene laves en rille som fyldes med stenbiderrogn og saucen lægges omkring. Hvis De ønsker en fyldigere forret kan De supplere med et stykke stegt fisk, f.eks. torsk |
|
Opskriften er vist 11076 gange,
og udskrevet 154 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne