Røget stenbider med porre og rogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : |
|
|
Kog skalotteløg og hvidvinseddike op, tilsæt hvidvin, koges ind til ½ dl, heri piskes den kolde smør.
Rens porrerne, tag 8 lange blade fra og snit resten fint. Kog porrerne i letsaltet vand, lav 4 toppe af de snittede porrer, læg porrebladene omkring, tryk de snittede porrer ned op top op med stenbiderrogn. Stenbiderne fileteres og lunes i ovnen 10 min. ved 100 grader. Anret stenbiderfileterne på tallerkenen, sæt en porre-stenbiderrogn på og læg sauce omkring. |
|
Opskriften er vist 10685 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne