Bagte kartofler med stenbiderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Indsendt : |
|
|
Vask kartoflerne godt, flæk dem og smør skærefladen med olie. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Læg en lille krydderkvist på hver. Bag dem midt i en 200 grader varm ovn til de er helt møre, ca. 40 minutter efter størrelse. Rør imens cremefraiche med salt, peber og hakket dild eller purløg. Skær sildene i skrå stykker. Anret de varme kartofler på tallerkener sammen med sildene og cremefraiche. Giv brød og evt. lidt grøn, sprød salat til.
|
|
Opskriften er vist 18412 gange,
og udskrevet 367 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bente - 2011-03-10 15:57:54 Hvad skal stenbiderrognen bruges til og hvor kommer sildene fra????? anonym - 2005-01-01 01:01:01 hvad skal stenbiderrognen bruges til, jeg spørger bare. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne