Bagte kartofler med stenbiderrogn

Bagte kartofler med stenbiderrogn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 store bagekartofler
 lidtolie
 salt
 peber
4 små stilke rosmarin eller anden krydderurt
2 dl.creme fraiche 9 eller 18%
100 g.frisk stenbidderrogn
1 bdt.dild eller purløg
4 matjetsildefiletter eller gode kryddersild
 
 Tilbehør:
 evt.grøn salat
 
Opskrift:
Vask kartoflerne godt, flæk dem og smør skærefladen med olie. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Læg en lille krydderkvist på hver. Bag dem midt i en 200 grader varm ovn til de er helt møre, ca. 40 minutter efter størrelse. Rør imens cremefraiche med salt, peber og hakket dild eller purløg. Skær sildene i skrå stykker. Anret de varme kartofler på tallerkener sammen med sildene og cremefraiche. Giv brød og evt. lidt grøn, sprød salat til.





karakterer:
Opskriften er vist 18407 gange,
og udskrevet 367 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-10 15:57:54
Hvad skal stenbiderrognen bruges til og hvor kommer sildene fra?????

  -   2005-01-01 01:01:01
hvad skal stenbiderrognen bruges til, jeg spørger bare.