Pastaomelet
Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Del æggene. Pisk æggeblommer, fløde, salt og salatkrydderi sammen. Pisk hviderne til skum og vend dem i æggemassen. Smelt smørret på en pande og kom først pasta, så æggemasse på panden. Rør forsigtigt med en gaffel til massen stivner. Bag til omeletten er stivnet i bunden, men stadig cremet ovenpå. Server med salat og brød til. |
|
Opskriften er vist 16181 gange,
og udskrevet 222 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Mille - 2009-09-28 22:55:58 Skal opskriften forstås som at man pisker æggeblomme-blommen og hviden hvert for sig - også blander dem sammen og dernæst skal det på panden. Ellers skal æggeblommene først svitses også vendes i hviden også svites ? Madelskeren - 2008-02-23 16:06:48 Denne ret smager rigtig godt hvis man vender omeletten, og derefter kommer skårede tomater ovenpå, mens den bager færdig på den anden side. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne