Buffetæg med stenbidderrogn
Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
|
|
Rør dilden i cremefraichen smag godt til med lidt salt og peber citronsaft. Sprøjt cremen på de ½ æg og top med lidt stenbiderrogn og en reje.
|
|
Opskriften er vist 21025 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer LP - 2018-01-13 14:10:46 Opskriften er dejlig enkelt at lave og den smager fantastisk. Prøv at lave den med frisk rogn, som er muligt at få lige nu, det er bare så meget bedre. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne