Kastanjeparfait med ingefærsauce
Hovedingrediens : Nødder - Kastanier Indsendt : Red : |
|
|
Æggeblommer, de to hele æg, sukkeret samt kornene fra vanillestangen piskes grundigt over vandbad, til det begynder at jævne en anelse.
Sæt skålen over koldt vand, evt. med isterninger, og pisk, til det er afkølet.
Fløden piskes let til skum, og æggemassen vendes forsigtigt heri. Det deles i to portioner I den ene vendes kastanjepureen, den anden smages til med cointreau. Kommes i forme og fryses hver for sig. Sauce: Appelsinerne skrælles, og frugtkødet befries for hinder og sten. Skallen af den ene appelsin befris for det hvide og skæres i ganske små tern. Frugtkød, appelsinskal i tern, honning og et par spsk. vand koges sagte, idet saucen skummes for urenheder. Den smages til med syltet ingefær skåret i ganske tynde strimler, samt en anelse citronsaft. Ved anretning lægges to skiver af isen på hver tallerken med lidt af saucen over, og garneres med en krans af bær omkring. |
|
Opskriften er vist 10147 gange,
og udskrevet 153 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (102 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne