Pesto Chicken
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingestrimler Oprindelsesland : Mexico Kilde : Santa Maria Indsendt : Red : |
|
|
Steg kyllingekødet i fedtstoffet. Hæld krydderimixen og vandet over. Tilsæt peberfrugt og løg og lad det småkoge i ca. 4 minutter. Læg cherrytomater i, lige inden retten er færdig. Varm tortillaerne i en mikrobølgeovn. Fordel couscous, kyllingekød, rucola og pestodressing på tortillaerne. Rul dem sammen og spis dem.
Tips: Det er en god idé at strø pinjekerner på. |
|
Opskriften er vist 13946 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne