Fragilte med jordbærflødeskum
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggehviderne meget stive.
Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider. Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem svale. Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i. Vend de skivede jordbær i. Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med jordbær. |
|
Opskriften er vist 12538 gange,
og udskrevet 253 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne