Fragilte med jordbærflødeskum

Fragilte med jordbærflødeskum, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Fraglite

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 æggehvider
100 g.mandler
2 spsk.hvedemel
175 g.flormelis
 
 Jordbærflødeskum:
2.5 dl.piskefløde
4-5 spsk.flormelis
250 g.jordbær
 
Opskrift:
Pisk æggehviderne meget stive.

Hak mandlerne fint og bland dem med mel og flormelis. Vend mandelblandingen i de piskede æggehvider.

Bred massen ud på bagepapir til 2 bunde, 24 cm i diameter. Bag ved 130-140 grader i ca. ½ time, eller til bundene er sprøde og faste. Lad dem svale.

Pisk fløden til skum og pisk flormelisen i. Vend de skivede jordbær i.

Læg bundene sammen med jordbærflødeskummet, lige inden desserten serveres. Drys øverst med sigtet flormelis og pynt med jordbær.





karakterer:
Opskriften er vist 12536 gange,
og udskrevet 253 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu