Pasta med kalkun
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunstrimler Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Svits kalkunstrimler og hakket løg i gyldent smør i en gryde. Kom finthakket hvidløg i samt halve cherrytomater. Tilsæt bouillonen. Krydr med salt og peber og lad det snurre i 10 min.
Bland ærterne i i de sidste par minutter. Kog pastaen i rigeligt letsaltet vand. Lad den dryppe af i en sigte, og vend kalkunblandingen i.
Kom det i et halvdybt fad, og drys med hakket persille og revet ost.
|
|
Opskriften er vist 9364 gange,
og udskrevet 288 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne