Pasta med gorgonzola
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær bacon ud i små skiver. Svits baconen i lidt olie. Tilsæt finthakket løg og hvidløg. Baconen skal være sprød.
I en anden gryde varmes piskefløde og gorgonzola langsomt op. Rør ofte, indtil osten er helt smeltet. Smag til med salt og peber. Kog pastaen efter anvisningen. Bland pasta, bacon, løg og stegeolie op i gorgonzolasaucen, og rør godt rundt. Server straks. Hertil passer bla. rå rødkålssalat og flute Tips: En rigtig velsmagende pastaret. Der kan evt. anvendes fløde 13 hvis man tænker for meget på kalorierne. Hvis saucen er for tynd, kan den jævnes med lidt mel. |
|
Opskriften er vist 194023 gange,
og udskrevet 2685 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (42 stemmer) |
|
Kommentarer Helene - 2016-03-02 19:31:20 Ekstra lækkert med lidt svampe i sovsen! Bindegal - 2014-06-18 19:09:57 Bacon er ret fed især sammen med gorgonzola, men man kan sagtens bruge kylling istedet. Skal man have retten til at række noget længere, og tilsætte noget sundt, kan man tilsætte broccoli og champignons. :) Champignons steges let, og broccolistykkerne koges kun i 1 minut, for at give retten struktur, og herefter blandes dette med den færdige pasta. anonym - 2014-01-02 17:04:59 Super lækker pastaret. Det skal siges at lakse-stykker sagtens kan erstatte baconen. Samtidig er det også super lækkert med frisk purløg på toppen - Gir et ekstra pift til retten :) anonym - 2011-09-28 16:21:49 denne ret smager virkelig godt. hvis man er til noget uden alt for meget grønt.. prøv som tidligere person skriver hvis du vil have bare lidt spinat i, og så husk aldrig at glemme at frisk basilikum er ALTID godt i en pasta ret. der ud over kan nogen lide lidt revet muskat nød. noget hakket pekan eller valnød over os... Daniel - 2010-04-13 17:12:20 Super velsmagende. La Gourmande - 2009-09-16 18:40:26 Perfekt. Husk dog at bacon kan udelades - men helst ikke! sidsel - 2008-10-07 18:29:18 denne opskrift er helt fantasktisk!! anonym - 2008-07-07 18:29:57 utrolig lækker pastaret! jeg plejer selv at tilsætte lidt spinat i retten, det komplimenterer rigtigt godt, og ser også godt ud. Kim - 2007-01-07 14:28:27 Lækker ret, meget mild i smagen. Kræs for smagsløgene, sitrer let på tungespidsen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne