Nachos med lime-kylling
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Bland marinaden og lad den stå i ½ time i køleskabet. Hvis man ikke er så glad for den markante lime-smag, kan noget af limesaften erstattes med koldt vand.
Lad dernæst kyllingestrimlerne trække i marinaden i ½-1 time. Lad bønnerne dryppe af i en sigte eller et dørslag. Tænd ovnen på 225 grader. Bland bønner og salsa. Tag et ildfast fad (fx. en tærteform) og placér nachos og bønnesalsablandingen. Lad kyllingestykkerne dryppe af og fordel dem ovenpå. Til sidst dækkes det hele med ost, og det bages i 15-20 minutter. |
|
Opskriften er vist 30713 gange,
og udskrevet 490 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Charliwoo - 2007-11-30 16:04:33 haha kun 3!! og du sagde du var rigtig mexicaner hahaha Mexicaneren - 2005-01-01 01:01:01 Det her er ikke ægte mexicansk.. kommer selv fra fra Mexico... Der skal ca. 3 små chili frugter i for at det smager af noget.. Ellers er det ikk strækt nok for en ægte mexicaner som mig!!!!!!!!!!!!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne