Birkesbagt laks
Hovedingrediens : LakseFisk - Diverse laks Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Laks:
Rens laksen fri for ben og læg den i et smurt ildfast fad, kom salt og peber på og dæk den med et godt lag af blå birkes bages i ovnen ved 180 grader C i ca. 20 min. Safran creme: Pisk fløden til skum og vend creme fraiche forsigtig i. Smag til med salt og peber og safran. Retten serveres med løse ris. |
|
Opskriften er vist 76782 gange,
og udskrevet 1353 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Ab - 2009-02-06 10:09:31 En dejlig og nem ret, man behøver ikke at servere ris til, man kan nemt bruge retten som forret ,og servere med rukola salat og brød.En ret som var er hit. anonym - 2005-01-01 01:01:01 En nem og god variation - især var safrancrmen god til risene |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne