Chilliconcarne
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 84148 gange,
og udskrevet 2865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.7 (54 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2013-09-29 17:51:28 Jeg brunede iøvrigt osse kødet i en gryde, inden jeg kom det ved... anonym - 2013-09-29 17:50:32 Alle dem, som siger der er for meget chokolade i, vil jeg gi ret 100% ... det smager afskyeligt, med al den chokolade og det dufter mere af bagværk end af mad. Jeg kan så se længere nede, at der er en kommentar om, at det kun skulle ha været 20-40 g chokolade. HAVDE jeg da bare læst kommentarerne inden jeg handlede ind og lavede det. Jeg kom så 2 tsk Sambal Oelek i osse. Det gav da lidt smag. Den skal da prøves igen, men med lidt tilretning ;) Bente - 2013-01-31 14:46:20 Der er noget galt medchokolade mængden, vi var 8 der skulle spise men ingen brød sig om det. Carsten Hansen - 2012-12-13 20:02:54 En meget god opskrift men mængden af chokolade synes jeg er for meget, det trænger for meget igennem Janne - 2012-07-11 08:18:58 Kun 20 gr. chokolade. jan - 2012-01-28 10:39:22 efter at have brugt den foreskrevne 1dl. mørk balsamico blev retten uspiselig, så jeg forståt ikke dem der synes den smager godt, med mindre der findes balsamico der er meget stærkere. Så prøv at hælde lidt i efterhånden. Jeg spiser altid asiatisk mad så jeg er vant til mad med smag. Torben - 2011-11-27 19:06:09 Bliver bedst hvis kødet brunes sammen med løgene og før der kommes øl og balsamico i.Simrer så længe at retten koges ned og tyknes noget anonym - 2011-09-06 19:35:01 Det er selvfølgelig ikke 200 g chokolade! Men 20-40G! michael - 2010-03-13 19:04:10 kom ikke 200gram chokolade i men, max 50 gram anonym - 2009-05-18 15:48:15 Er det virkelig chokoladen der gør den så fed? Ann - 2009-03-15 17:50:59 Rigtig god opskrift, kan sagtens laves uden chokolade. peter - 2009-01-09 21:32:08 giv den lige lidt kål, gulerødder, og lidt tabasco så spiller det laver den hvert år til halveg i superbowl mmm...mums Skum - 2007-11-20 05:32:47 jah har prøvet den. det ik lige mig.. for mange Ingredienser..:) Charlotte - 2007-10-03 23:14:59 Ubetinget den bedste chili jeg nogensinde har lavet Vibeke - 2007-09-10 12:44:11 Lavede den til min afsluttende opgave på grundforløbet som kok på Roskilde Slagteriskole - Fik at vide af en Chilliconcarne-kender at de var den bedste hun nogensinde havde smagt! Beth - 2007-05-16 12:05:23 Den smager IKKE godt. Gudrun - 2007-03-14 19:08:43 Det er en god opskrift har brugt den på jobet alle syntes at den var perfekt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne