Gulerodskage med smørcreme uden sukker
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Indsendt : Red : |
|
|
Bland gulerødderne med skummetmælkspulver, mel, krydderier og bagepulver. Smag til med SØD og vanille. Kom dejen i en form, ca.16x6 cm (det er en god idé med bagefolie i formen, eller alm. aluform).
Bages i en varm ovn ca. i 50-60 min. Varmluft 185 grader, ellers ved 200 grader. (Prøv dig frem ved hjælp af en gaffel). Kagen vendes og bages ca. 10 min. med bagsiden opad. Flæk kagen på midten, når den er afkølet, den skal være helt kold. Kom smørcremen og 15 g sukkerfrit syltetøj i mellem. Kagen lægges sammen igen. Kagen skæres i skiver og serveres. |
|
Opskriften er vist 31850 gange,
og udskrevet 294 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2007-06-13 11:17:44 Jeg plejer ikke at dele kagen men smører en ostecreme på toppen. Ostecreme: 200 g flødeost naturel, 120 g smør, 180 g flormelis og 2 tsk vanilliesukker røres sammen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne