Squashkage 06

Squashkage 06, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 12 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Squashkage 06, billede 4 Squashkage 06, billede 1 Squashkage 06, billede 2 Squashkage 06, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 dl.Majsolie
3 æg
400 g.godt presset squash
250 g.sukker
2 tsk.Vanillesukker
350 g.hvedemel
1 tsk.Natron
1 tsk.Salt
2 tsk.Bagepulver
2 tsk.Kanel
50 g.hakkede hasselnødder
100 g.rosiner
 
Opskrift:
Bland de tørre ingredienser. Tilsæt olie og de sammenpiskede æg. Rør dejen til en tyk jævning. Squashen rives på den fine side af et rivejern og væden trykkes fra i en sigte. Tilsættes dejen, som røres jævn.

Dejen hældes i en smurt bradepande og bages ved 175 grader C. alm. ovn i 1¼ time.

Tips:






Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Squashkage

karakterer:
Opskriften er vist 33739 gange,
og udskrevet 1094 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Du kan spare yderligere på kalorierne ved at erstatte 3 æg med 4 hvider, og erstatte halvdelen af suker med et sødemiddel, og det er stadig en herlig kage

  -   2005-01-01 01:01:01
En af de bedste kager jeg længe har smagt, lavet med 200g squash og 200g gulerod, smager fabelagtig især med en flødeostglasur

  -   2005-01-01 01:01:01
den er god og lækken men uden hasselnødder og rosiner

  -   2005-01-01 01:01:01
SUPER kage. Har dog tilsat 500 g squash og kun bagt den 1 time i ovnen.

  -   2005-01-01 01:01:01
en lækker nem kage

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvis man glemmer at putte hasselnødder og rosiner i så smager den meget bedre