Dessertkage med guf
Hovedingrediens : Oste - Flødeost Indsendt : Red : |
|
|
Pisk farin, olie og æg sammen.
Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen.
Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160 grader i ca. 1 time.
Lad de svale, inden den flækkes i 2 bunde
Rør fyldet sammen og læg det meste imellem. Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade. |
|
Opskriften er vist 21819 gange,
og udskrevet 307 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.5 (21 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-09-30 08:32:04 Jeg bagte kagen dagen før den skulle bruges og jeg tilføjede 1 tsk. bagepulver. Jeg opgav at flække kagen (den ville smuldre) og smurte bare fyldet ovenpå kagen. Husk at vende de våde ting. Dvs. gulerødder og ananas mm godt rundt i melet inden det røres sammen med æg/farin massen. Kagen blev super lækker. kk - 2005-01-01 01:01:01 opskriften blev fuldt, hvad gik galt. den smagte I K K E godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne