Dessertkage med guf

Dessertkage med guf, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Oste - Flødeost

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.lys farin
1.5 dl.majs eller vindruekerneolie
2 æg
150 g.hvedemel
100 g.fuldkornshvedemel
150 groftrevet gulerod
100 g.lyse rosiner
25 g.hakkede valnøddekerner
150 g.ananas i tern
 
 Fyld:
225 g.flødeost naturel
2 tsk.vaniljesukker
50 g.lys farin
1 dl.cremefraiche
 
 Pynt:
 Valnøddekerner
 Appelsinskiver
 Evt. mynteblade
 
Opskrift:
Pisk farin, olie og æg sammen. Bland de øvrige ingredienser til dejen og rør det sammen med olieblandingen. Kom dejen i en velsmurt springform og bag kagen ved 160 grader i ca. 1 time. Lad de svale, inden den flækkes i 2 bunde

Rør fyldet sammen og læg det meste imellem. Kom resten øverst og pynt med valnøddekerner, appelsinskiver og evt. et par mynteblade.





karakterer:
Opskriften er vist 21819 gange,
og udskrevet 307 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.5    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-09-30 08:32:04
Jeg bagte kagen dagen før den skulle bruges og jeg tilføjede 1 tsk. bagepulver. Jeg opgav at flække kagen (den ville smuldre) og smurte bare fyldet ovenpå kagen. Husk at vende de våde ting. Dvs. gulerødder og ananas mm godt rundt i melet inden det røres sammen med æg/farin massen. Kagen blev super lækker.

  -   2005-01-01 01:01:01
opskriften blev fuldt, hvad gik galt. den smagte I K K E godt