Saftig gulerodskage
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Er fryseegnet. Indsendt : Red : |
|
|
Pisk farin og æg rigtig godt. Rør æblemos og de revne gulerødder i. Bland alle de tørre dele og rør dem i dejen. Kom den i en smurt bradepande ca. 25 x35 cm.
Bag kagen på midterste rille i 40 min. ved 190° Lad den køle af, og vend den ud på en rist. Pynt den med glasur eller flødeostecreme der er rørt sammen. Tips: Variation: rosiner, æbletern eller hakkede nødder, i stedet for kokosmel. Kagen er næsten bedst dagen efter. |
|
Opskriften er vist 18270 gange,
og udskrevet 446 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne