Æblepandekage
Hovedingrediens : Frugt - Æbler Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggene grundigt sammen. Tilsæt mel og mælg og rør grundigt sammen. Udstik kernehusene af æblerne, skær dem i ringe og drys ringene med sukker og kanel. Smør to ovnfaste fade med smørret. Fordel æbleringene i bunden af fadene og hæld dejen over. Bag det hele ved 225 grader i ca. ½ time.
Serveres ned tyttebærsyltetøj og evt. flødeskum.
|
|
Opskriften er vist 11562 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.8 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne